ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2010 έγινε, στον χώρο του Νηπιαγωγείου, ένα μεγάλο Reunion των μαθητών και δασκάλων του Εργαστηριού. Το διοργάνωσε η μαθήτρια Έλσα Αφεντάκη με την βοήθεια παλιών συμμαθητών και των δασκάλων Ιωάννα Κουτσόγιωργα, Λουίζα Μπρούσκου και Γιάννα Στρατάκη.

Ηταν ένα κορυφαίο γεγονός, γιατί εκτός του ότι ξαναβρεθήκαμε με τους φίλους και τους δασκάλους μας και περάσαμε πολύ ωραία, δόθηκε και το έναυσμα για να αρχίσουμε να δουλεύουμε για το Βιβλίο του Εργαστηριού. Η δασκάλα μας η Σίσση Βαφέα μας έδωσε την ιδέα και μας ζήτησε να γράψουμε όλοι μερικά λόγια για το σχολείο για να μπουν σ’ αυτό το βιβλίο που θα περιγράφει τι ήταν το Εργαστήρι. Από τότε, δημιουργήθηκε μια παρέα από αποφοίτους διαφόρων τάξεων, που ξεκίνησε  σιγά-σιγά να οργανώνει τις ομάδες που ήδη δουλεύουν για το βιβλίο, αλλά και για την συγκέντρωση όλου του αρχειακού υλικού από το Εργαστήρι.

Σε αυτό το σημείο του site υπάρχει, προς το παρον, φωτογραφικό υλικό από τις συναντήσεις των μαθητών και δασκάλων μετά το Reunion του 2010 και μελλοντικά θα υπάρξουν κι άλλα ντοκουμέντα από την δουλειά που γίνεται για το βιβλίο και γενικά για κάθε δραστηριότητα που αφορά το Εργαστήρι μετά το 1985.