2η Συνάντηση

Ιαν 8, 2011 by     0 Σχολια    Κατηγορία: Συναντησεις
Καλησπέρα,

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Όπως ξέρετε, την Πέμπτη 6-1-2011, στις 18.00 πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση για το Βιβλίο στην Σχεδία. Είμασταν λίγοι (Στέλιος Σιδηρουργός, Στέλιος Πιπερόπουλος, Αντώνης Πετράς, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Ελισώ Λογοθέτη, Χριστίνα Αγναντοπούλου), αλλά κάναμε μια αρχή. Συζητήσαμε πολλά θέματα σχετικά με τις ομάδες εργασίας, τον τρόπο λειτουργίας τους, τα κείμενα, τη μορφή του βιβλίου και άλλες λεπτομέρειες. Καταλήξαμε στο να σχηματιστούν 4 Ομάδες Εργασίας :

  1. Ομάδα Συντονισμού και Επικοινωνίας
  2. Ομάδα Επιλογής Οπτικού Υλικού
  3. Ομάδα Επιμέλειας Κειμένων
  4. Ομάδα Γραφικού Σχεδιασμού
ΣΚΟΠΟΣ 2ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Παρακαλούμε πολύ, όσοι ενδιαφέρονται συγκεκριμένα για κάποια από τις ομάδες να το δηλώσουν. Αν κάποιοι έχουν απορίες όσον αφορά το τι θα κάνει κάθε ομάδα, ας έρθουν ούτως ή άλλως στην επόμενη 2η Συνάντηση για να τα συζητήσουμε. Ακόμα κι αν δεν έχετε τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό σας, αλλά θέλετε να βοηθήσετε, ελάτε. Το παν είναι η θέληση να ξαναβρεθούμε και να κάνουμε κάτι όλοι μαζί!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η επόμενη συνάντηση για το Βιβλίο θα γίνει την Παρασκευή 14/1/2011 στις 18.00 η ώρα στην Σχεδία (Θεμιστοκλέους 27, Τηλ: 210 32 18 590) για να δηλώσουμε συμμετοχή στις ομάδες και να ενημερωθούμε σχετικά με τα επόμενα βήματα.
Πολλά Φιλιά σε Όλους,
Ελισώ και Αντώνης

 

ΥΓ#1

Διαπιστώσαμε ότι τα email δεν πάνε σε όλους, άγνωστο για ποιο λόγο, γι’ αυτό αν θέλετε τσεκάρετε πότε-πότε και το blog μας, όπου επίσης αναρτώνται http://ergastirischool.blogspot.com/ ΥΓ#2

Τα παιδιά (και ο δάσκαλος) για τους οποίους απέτυχε η αποστολή των email είναι: Ρωμύλος Καρακάσης, Χρυσαυγή Τσοβίλη, Ερμής Φλωράκης, Μάνος Ματσάκης, Δημήτρης Ευστρατιάδης, Χρήστος Βούλης, Χριστίνα Γκιώνη. Αν έχετε επικοινωνία μαζί τους, παρακαλώ ειδοποιήστε τους και ζητήστε τους το email που ισχύει.
ΥΓ#3
Αν κάποιος ή κάποια λόγω εργασίας δεν μπορεί να έρθει στις 18.00, ας λάβει υπόψη του/της ότι η συνάντηση διαρκεί 2-4 ώρες και υπάρχει η δυνατότητα να έρθει και λίγο αργότερα.
ΥΓ#4
Όσοι θέλετε στείλτε με SMS την παραπάνω Ανακοίνωση στα παιδιά της τάξης σας.

Σχολιάστε το Άρθρο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να σχολιάσετε.